Το Σαββατοκύριακο των οινοποιείων

{
}

28 -29 Μαΐου τα ελληνικά οινοποιεία συμμετέχουν στον πανευρωπαϊκό θεσμό «Ανοιχτές Πόρτες» και μας περιμένουν από τις 11:00 έως τις 17:00.

Ευκαιρία για μια «νόστιμη» εκδρομή ή μια μικρή βόλτα. Σε οινοποιεία μακρινά ή σ’ αυτά της «γειτονιάς» μας. Παντού οι συμπαθέστατοι παραγωγοί θα μας περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές και… φιάλες έτοιμοι να μας μυήσουν στα μυστικά των νόστιμων κρασιών τους.

 

image

Στους Αθηναίους προτείνω κάτι κοντινό . Κτήμα Αβαντίς στην Χαλκίδα, όπου οι βαθιά μυημένοι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο 28/5 να απολαύσουν τον «δικό» μας Σίμο Γεωργόπουλο να διαλέγει μαζί με τον Απόστολο Μούντριχα αλλά και τους παρευρισκόμενους τα βαρέλια που θα συμμετέχουν στο χαρμάνι του συλλεκτικού κρασιού Collection 2014. Την Κυριακή, δε η αγαπημένη δημιουργός - συγγραφέας - ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη στήνει μια παράσταση με τον Κουρέα της Σεβίλλης. Και βέβαια δοκιμές κρασιών, ξεναγήσεις, Μελίτης Μοχίτο για όλους και άλλα πολλά που μπορείτε να βρείτε στο www.avantisestate.gr .

 

image

 

Στους Θεσσαλονικείς η πρόταση είναι Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή. Το Σάββατο 28/5 «Οι μουσαφίρηδες, από στόμα σε στόμα» παρουσίαση της νέας έκδοσης του οινοποιείου και φυσικά γευστικές δοκιμές, παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, χορό και τραγούδια. Την Κυριακή οι BurgerProject σας καλούν σε ένα γαλαξιακό μουσικό ταξίδι, ενώ μπορείτε αγοράζοντας το κρασί σας από το πωλητήριο του Κτήματος να το απολαύσετε σε όποιο από τα ταβερνάκια της Επανομής επιθυμείτε με την παρέα σας! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε www.gerovassiliou.gr.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ