Οι φυσαλίδες του Αυγούστου

{
}

Δύο αφρώδη κρασιά από τη Λήμνο έρχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Σημειώστε: Moscato Bianco και Moscato Rosato, από την Limnos Organic Wines είναι η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση! Πρόκειται για δύο ημίγλυκα και ημιαφρώδη κρασιά που διεκδικούν και κερδίζουν τη θέση τους στα ποτήρια μας ειδικά τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες κι νύχτες. Δύο κρασιά που σερβίρονται με την ίδια άνεση στο μπαρ, στο σπίτι , στην παραλία.

 

Το Moscato Bianco είναι λευκό και παράγεται από 100% σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο Αλεξανδρείας, που είναι και η βασική ποικιλία του αμπελώνα της Λήμνου. Το Moscato Rosato έχει ένα απαλά ροδαλό χρώμα, μια κι εδώ το λευκό Μοσχάτο Αλεξανδρείας γίνεται μπλέντ με την κόκκινη γηγενή ποικιλία Λημνιό. Και τα δύο κρασιά έχουν εξαιρετικά αρωματικό χαρακτήρα, με κομψές νότες λουλουδιών και καλοκαιρινών φρούτων, ευχάριστη οξύτητα και χαμηλό αλκοολικό τίτλο (11%).

 

Το Moscato Bianco και το Moscato Rosato της Limnos Organic Wines είναι οι ολοκαίνουριες Ελληνικές εναλλακτικές προτάσεις στην συνεχώς αυξανόμενης δημοτικότητας κατηγορία του αρωματικού αφρώδη οίνου με χαμηλό αλκοόλ. Κρυώστε τα καλά σε σαμπανιέρα ή στην κατάψυξη και απολαύστε τα ως απεριτίφ, συνοδεύοντας ανατολίτικα finger foods (spring rolls κλπ),μαλακά λευκά τυριά και ελαφρά επιδόρπια με κρέμα και φρέσκα φρούτα. Επίσης, μπορούν να αποτελέσουν και πολύ ταιριαστά συστατικά για δροσιστικά κοκτέιλ και long drinks.

 

Το Moscato Bianco και το Moscato Rosato της Limnos Organic Wines διατίθενται Πανελλαδικά από το δίκτυο της Foodrinco.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ