Η μπύρα απογειώνεται!

{
}

Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να πίνω φρέσκια μπύρα, σερβιρισμένη επί τόπου σε ποτήρι από το ειδικό μηχάνημα στα 30.000 πόδια, μέσα στην καμπίνα ενός αεροπλάνου!

 

Το ότι δεν το φαντάστηκα εγώ, δεν εμπόδισε βέβαια την KLM όχι μόνο να το φανταστεί αλλά και να το υλοποιήσει αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι είναι μαζί με την δική μας Aegean μακράν οι καλύτερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες.

 

«Η ιδέα του τρόλεϊ draft μπύρας είναι αποτέλεσμα μιας ξεχωριστής συνεργασίας μεταξύ της KLM και της Heineken, η οποία εστιάζει στον πελάτη. Είναι σημαντικό να βλέπεις τις δύο κορυφαίες ολλανδικές μάρκες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επιβάτη, προσφέροντάς του μπύρα Heineken σε ποτήρι σε πτήση της KLM» δήλωσε η Miriam Kartman, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Εν Πτήσει.

 

Η μπύρα που σερβίρεται από το τρόλεϊ παραδίδεται κρύα στο αεροσκάφος σε βαρελάκια που περιβάλλονται από ένα εξαιρετικά μονωμένο κέλυφος. Αυτό κρατά την μπύρα στη σωστή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μια επίλεκτη ομάδα του προσωπικού καμπίνας έχει λάβει ειδική εκπαίδευση για να σερβίρει σωστά την μπύρα σε μεγάλο υψόμετρο, χωρίς να δημιουργείται καμία διαφορά σε αυτό που έχουν συνηθίσει να πίνουν οι επιβάτες όταν βρίσκονται επί εδάφους.

 

Και βέβαια πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται η ουσία: η ένωση δύο ισχυρών εταιρειών της Heineken και της KLM με στόχο να δώσουν σάρκα και οστά στο όραμα της KLM να βγάλει στο προσκήνιο τα ολλανδικά προϊόντα και να τα προωθήσει στις άκρες του κόσμου που πετάει. Κάτι που εφαρμόζει βέβαια σε όλα τα επίπεδα από το σχεδιασμό των μενού μέχρι τις στολές και τον σχεδιασμό της καμπίνας του αεροσκάφους, που για όλα είναι υπεύθυνοι Ολλανδοί σχεδιαστές, μάγειροι, τεχνικοί.

 

Με δύο λόγια, μόνο με συνέργειες επιτυγχάνεται ανάπτυξη, οικονομική ευμάρεια, πολιτιστική άνθιση. Εγώ πάντως περιμένω το υπερατλαντικό μου ταξίδι, που σχεδόν πάντα είναι με KLM λόγω της ιδιαίτερης φροντίδας που απολαμβάνουν οι ταξιδιώτες με τη συγκεκριμένη εταιρεία, για να απολαύσω εκτός των άλλων και ένα ποτήρι δροσερή μπύρα .

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ