Η μυρωδιά του καφέ!

{
}

Σκέφτομαι καμία φορά ότι η αγάπη μου για τον καφέ μπορεί να ξεκίνησε από τα πολύ παιδικά μου χρόνια, όταν η γιαγιά μου με έπαιρνε από το χέρι και πηγαίναμε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας πάντα μια στάση στα Χαυτεία, στο καφεκοπτείο του Λουμίδη. Η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ με ξετρέλαινε από τότε. Καθόμουν αδιαμαρτύρητα όση ώρα χρειαζόταν αρκεί που μπορούσα να απολαμβάνω αυτή την υπέροχη μυρωδιά.

 

Ύστερα πέρασε ο καιρός, ήρθαν χιόνια, ήρθαν βροχές… και πολλά σημάδια που έδειχναν το δρόμο μιας αλλιώτικης πόλης, της πόλης που ήταν κάποτε η Αθήνα, χάθηκαν.

 

Έτσι με μεγάλη χαρά άκουσα την είδηση για την ανακαίνιση του καφεκοπτείου Λουμίδη, στην ίδια ακριβώς θέση που πρωτοεγκαταστάθηκε πρίν από 84 συναπτά χρόνια, στα Χαυτεία.

 

image

 

Η Τρίτη πια γενιά των Λουμίδηδων κρατάει το τιμόνι στα χέρια της και μέσα από μονοπάτια που μοσχοβολάνε εκλεκτούς καφέδες οδηγεί την εταιρεία σε μια νέα εποχή εκμεταλλευόμενη την πολυετή οικογενειακή παράδοση.

 

Κι επειδή όταν γράφω μ’ αρέσει πάντα να έχω και ένα μικρό επιμύθιο, σας εφιστώ την προσοχή στη συνέχεια. Στη συνέχεια που μαζί με την συνέπεια είναι τα ισχυρότερα επιχειρηματικά όπλα.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ