Κάτι Extra από την Chivas

{
}

Μετά από 10 σχεδόν χρόνια η  Chivas Regal, βγαίνει στην παγκόσμια αγορά με ένα νέο προϊόν! Chivas Regal Extra.

«Αυτή είναι η πρώτη νέα παγκόσμια έκδοσή μας από το 2007.» λέει ο ο Colin Scott, Master Blender του Chivas Regal, «Η ποιότητά της επιβεβαιώνεται από την πλούσια και εξαιρετική γεύση του, που έχουμε δημιουργήσει με τη χρήση ορισμένων από τα πιο σπάνια whisky μας, χτισμένη σε μία πλούσια βάση από malts που έχουν ωριμάσει σε βαρέλια που είχαν προηγουμένως Oloroso sherry. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί μια έντονη γευστική εμπειρία και ένα whisky που αναδεικνύει το χαρακτήρα αυτού του μοναδικού μείγματος, οδηγώντας το σε ένα εντελώς νέο επίπεδο».

 

Φρουτώδες, γλυκό άρωμα με νότες από ώριμα αχλάδια, κρεμώδη καραμέλα βουτύρου και μια ιδέα πιπερόριζας. Η γεύση από τα ώριμα αχλάδια μένει στον ουρανίσκο, με γλυκές τροπικές γεύσεις πεπονιών και απαλές νότες βανίλιας και καραμέλας, ανάκατες με πικάντικες νότες κανέλας και υποψίας αμυγδάλων, που οδηγούν σε μια μακριά ενδιαφέρουσα επίγευση.

 

Συνεχίζοντας ευλαβικά την ιστορία των ιδρυτών-αδελφών James και John Chivas, οι οποίοι ήταν πρωτοπόροι στην τέχνη ανάμειξης whisky τον 19 ο αιώνα, ο Colin Scott, συνεχίζει την προσωπική του πορεία δημιουργώντας ένα ακόμα εξαιρετικό blended whisky.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ