Γνωριμία με το κρητικό κρασί

{
}

Όσοι αγαπούν το κρασί και ενδιαφέρονται για τον αμπελώνα της Κρήτης έχουν ένα ολόκληρο διήμερο για να δοκιμάσουν, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους παραγωγούς. Όλα αυτά στα «Οινοκρητικά 2014» που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά το σαββατοκύριακο 15 & 16 Φεβρουαρίου. Την οινική έκθεση συνδιοργανώνουν το Δίκτυο Οινοποιών Νόμου Χανιών Ρεθύμνης και ο Σύλλογος Εστίασης Νομού Χανίων.

 

Μέσα στα 7 χρόνια ύπαρξης  τους, τα «Οινοκρητικά» έχουν γίνει θεσμός στην τοπική κοινωνία και τόπος επαφής των οινοποιών με το καταναλωτικό κοινό και τους επαγγελματίες εστίασης της Κρήτης.

 

Μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με workshop, σεμινάρια για τους επαγγελματίες εστίασης, εκθέσεις και συζητήσεις πλαισιώνει την έκθεση ενώ την τελευταία μέρα (Κυριακή)  στο Open Kitchen  Show, πέντε  chef  από επιχειρήσεις  των Χανίων, θα ετοιμάσουν,  παρουσία του κοινού, επιλεγμένα finger  food, και θα τα προσφέρουν στους επισκέπτες για να συνοδέψουν το κρασί τους.

 

 

Πνευματικό Κέντρο ΧανίωνΣάββατο 15/2 17:00-21:30 και Κυριακή 16/2 10:00- 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

 

Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα για τις παράλληλες εκδηλώσεις στο www.winesofcrete.gr και στo Facebook: Wines of Crete.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ