Ελάτε να μιλήσουμε!

{
}

Σε μια εποχή που έχουμε ξεχάσει να επικοινωνούμε , ένα club όπου τα μέλη του συγκεντρώνονται να συζητήσουν τρώγοντας και πίνοντας εκλεκτά εδέσματα και οίνους, είναι πραγματικά μια όαση.

Social and business networking θα μπορούσε να είναι ο προσδιορισμός του σύγχρονου συμποσίου. Ενός συμποσίου που συγκεντρώνει επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών και ελεύθερους επαγγελματίες με κοινή αγάπη το κρασί και το φαγητό. Ένα συμπόσιο όπου οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν με θέματα κοινωνικά, επιχειρηματικά, και γενικά θέματα του δημόσιου διαλόγου. Μιλάω για μια ακόμα φορά για το Club UTILE DULCI που οργανώνει «ασυνήθιστα» δείπνα -συζητήσεις. Σε διαφορετικά μέρη, με διαφορετικό κάθε φορά σεφ που ετοιμάζει ειδικά σχεδιασμένα μενού για να συνοδεύσουν τα επιλεγμένα ιδιαίτερα και σπάνια κάθε φορά κρασιά, που οι παρευρισκόμενοι δοκιμάζουν αρχικά σε γευστική δοκιμή υπό την καθοδήγηση του Master of wine Κωσταντίνου Λαζαράκη. Φυσικά το highlight των δειπνών είναι οι προσκεκλημένοι ομιλητές που κάθε φορά ξαφνιάζουν! Θεωρώ όμως ότι οι φιλοξενούμενοι του επόμενου δείπνου στις 6 Μαρτίου είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτεροι! Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης , αλλά και οινοποιός, και ελεύθερος στοχαστής , άνθρωπος αντισυμβατικός και ρηξικέλευθος. Γιάννης Ξανθούλης ο γνωστός και αγαπημένος συγγραφέας που σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και τέλος η Νίκη Κουτσιανά της επιτυχημένης εταιρείας καλλυντικών APPIVITA. Αν τώρα προσθέσεις σε όλους αυτούς, επιλογές και γευστικές δοκιμές ιδιαίτερων ετικετών του Κτήματος Κυρ Γιάννη με την παρουσία του Στέλλιου Μπουτάρη και την κουζίνα του extreme chef Δημήτρη Κατριβέση στο μαγευτικό χώρο του εστιατορίου Fuga στο Μέγαρο Μουσικής δεν μπορεί παρά να περιμένουμε μια θαυμάσια βραδιά. 

 

 
Λεπτομέρειες θα βρείτε στο www.utiledulci.club ή επικοινωνήστε με την ευγενέστατη κυρία Έλλη Δούκα (ellie.douka@utiledulci.club, Τηλ.: 6948.041102).
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ