Νέο τεύχος «Οινοχόος»

{
}

 2004-2019 15 χρόνια Οινοχόος

 

Σας περιμένουμε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου μαζί με την Καθημερινή με μια σειρά ενδιαφέροντα θέματα, για να σας ευχηθούμε καλές γιορτές !

 

*2020: η Οδύσσεια του ελληνικού κρασιού.

Η πραγματικότητα της πρώτης 20ετίας του 21ου αιώνα , οι τάσεις και οι προοπτικές της οινικής ανάπτυξης.

 

*Λέμε ναι! στο συνδυασμό κρασί με σοκολάτα κι αποφασίζουμε να κάνουμε τον γύρο του «νέου κόσμου» με ένα βαρέλι. Υποκλινόμαστε τις ανερχόμενες κόκκινες ποικιλίες που αρχίζουν από Λ (Λιάτικο-Λημνιώνα-Λημνιό) και γεμίζουμε τα ποτήρια μας.

 

*Πήραμε τους δρόμους δοκιμάζοντας street food με κρασιά έκπληξη γιατί μας αρέσουν οι ανατροπές!

 

*Ταξιδεύουμε στην Πορτογαλία για Fados και bacalaou κι από εκεί σε διάσημα οινοποιεία της Ιταλίας για να καταλήξουμε στην Γοργόνα δοκιμάζοντας το κρασί της ελευθερίας!

 

* Αναζητάμε τις ρίζες μας στους αυτόριζους αμπελώνες του τόπου μας και συναντάμε εκείνους τους παραγωγούς που με σεβασμό στη φύση κερδίζουν διεθνή αναγνώριση.

 

*Μικρά μυστικά για ουίσκι και ρούμι, veggie κοκτέιλ

 

*Με τις φρέσκιες χειμωνιάτικες ελιές ετοιμάζουμε γκουρμέ μεζέδες κρασιού, καλούμε φίλους για great parties με φυσαλίδες και τα ποντάρουμε όλα στο κόκκινο!

 

*Ξεκινήστε το κυνήγι των σπάνιων «μονόκερων» κρασιών που κάνουν την διαφορά και γνωρίστε τον Αυστριακό που χτίζει τα ωραιότερα κελάρια κρασιού ανά την υφήλιο.

 

* Από την Ραψάνη και την Γουμένισσα, στο Κούτσι της Νεμέας και στην Κάρυστο με οδηγό τον οίνο.  

 

Στα περίπτερα την 1η Δεκέμβρη με την Καθημερινή της Κυριακής.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ