ΒΙΒΛΙΟ

Εκ βαθέων

{
}

Ένα βιβλίο της Σταυρούλας Κουράκου-Δραγώνα είναι πάντα ένα σημαντικό γεγονός στα οινικά και όχι μόνο δρώμενα του τόπου μας.

Αντιγράφω από το εισαγωγικό σημείωμα της έκδοσης: «Μπήκα στον πειρασμό να γράψω ένα κείμενο που να σκιαγραφεί την επαγγελματική μου ζωή παράλληλα με την εξελικτική πορεία της ελληνικής οινοπαραγωγής. Από αυτό το κείμενο , που γέμισε πολλές σελίδες, αν και μικρό μόνο μέρος των αναμνήσεων μου, δημοσιεύτηκε ένα απόσπασμα στη Lifo (φ.604, 9.5.2019)σε ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα με φωτογραφίες μου από παλαιότερο τιμητικό έντυπο, και ανέβηκε στο διαδίκτυο.Τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα, τα θερμά emails καθώς και τα σχόλια στο twitter όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από Έλληνες του εξωτερικού, δεν μπορώ να μην ομολογήσω ότι με συγκίνησαν.

Έτσι όταν ο Μπάμπης Λέγγας (των Εκδόσεων του Φοίνικα) μου είπε ότι ο οινοποιός Βαγγέλης Γεροβασιλείου, με τον οποίο μας συνδέει οικογενειακή φιλία από πολύ παλιά, παίρνοντας αφορμή από αυτό το δημοσίευμα, του τηλεφώνησε και του εξέφρασε την επιθυμία να επιχορηγήσει την έκδοση ενός βιβλίου μου με βιωματικό περιεχόμενο, συναίνεσα να δημοσιευτεί το κείμενο που μόλις είχα γράψει. Αυτή είναι η ιστορία του μικρού βιβλίου που κρατούν οι αναγνώστες στα χέρια τους, το κείμενο του οποίου γράφτηκε εκ βαθέων.»

 

Σταυρούλα Κουράκου -Δραγώνα.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ