Ελένη Κεφαλοπούλου

 • Seven islands: Οι «τσιγγάνοι» της μπύρας

  Ταξιδεύουν σ’ όλο τον κόσμο, ανοίγουν βαλιτσάκια με μαγικές συνταγές, σκύβουν πάνω από αχνιστούς ζυθοβραστήρες ή ανακατεύουν υλικά σαν δρυΐδες. 

 • Balkan International Wine Competition 2019

  Σε λίγες μέρες η ανοιξιάτικη Σόφια θα υποδεχτεί όλο τον κόσμο του κρασιού για την όγδοη διοργάνωση του Διεθνούς διαγωνισμού Βαλκανικού κρασιού.

 • WSPC: Εκεί που ανθεί η γνώση

  «Η γνώση δημιουργεί ευημερία» έλεγε ο Πλάτων. Πόσο μάλλον η γνώση πάνω στο κρασί για μια χώρα με οινική ιστορία χιλιετιών. Γνώση οργανωμένη, πλατιά, ακομπλεξάριστη, που δίνει δύναμη και ώθηση στο ελληνικό κρασί.

 • Ένας YNOS στη Ζυρίχη

  Κυριακή μεσημέρι ο κόσμος έχει βγει βόλτα στην ηλιόλουστη Ζυρίχη. Στην πλατειούλα ανάμεσα στους ουρανοξύστες σερβιτόροι χαμογελαστοί σερβίρουν λευκό «Απλά», αλλού ένα ποτήρι «Σαμαρόπετρα» ή ένα λαχταριστό ροζέ «Ιdylle». Τραγουδιστές καλημέρες...

 • On the road: Ταβέρνα Θωμάς

  Στο θρυλικό έργο του Kέρουακ ο ήρωας ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής. Με μπόλικη τζαζ, ποίηση και ποτά μας μπάζει στον γοητευτικό κόσμο των beatniks. Το δικό μας On the road μας φέρνει κοντά σε αγαπημένα μαγαζιά όπου το...

 • Το «Α» στο Οικοσύστημα Αμύνταιου

  «Το κρασί γίνεται στην καρδιά και το μυαλό του παραγωγού. Η φιλοσοφία μας είναι να απομονώσουμε τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε αμπελοτεμαχίου και να τα αποδώσουμε σε ένα κρασί. Η λειτουργία αυτού του οικοσυστήματος είναι η προτεραιότητά μας».

 • Peloponnese wine festival - Πολύτροπος, πολυστάφυλος Πελοπόννησος

  45 οινοποιεία με πολλές ετικέτες, ποικιλίες, νέοι οινοποιοί, καινούριες ιδέες, στυλ και κρασιά, ένα πληθωρικό Master class με τον Γιάννη Καρακάση MW κι ένα ενθουσιώδες κοινό ήταν η αστραφτερή εικόνα της οινικής Πελοποννήσου στο Peloponnese wine festival.